Ilmoittaudu Energia-alan kehittäminen yhtenäisellä liiketoiminta-alustalla -webinaarisarjaan 

Live-webinaari tiistaina 26.5.2020 klo 9.00-10.00

Tervetuloa mukaan energia-alan webinaarisarjaamme, jossa keskustelemme energia-alan haasteista ja trendeistä sekä kerromme teknologian mahdollisuuksista energia-alan yrityksen liike­toiminnan kehittämisessä. Käsittelemme webinaari­sarjassa modernin teknologian tarjoamia mahdollisuuksia energia­yrityksen operatiivisten toimintojen ja prosessien yhtenäistämiseen ja tehostamiseen sekä yhtenäisen liike­toiminta-alustan hyödyntämistä data­vetoisen liiketoiminnan ohjauksessa ja johtamisessa.

Webinaarisarjan ensimmäisessä osassa käsittelemme asiakas­lähtöisyyttä sekä asiakas­palvelun kehittämistä ja palveluiden laajentamista teknologian mahdollistamin keinoin. Yhtenäisen liike­toiminta-alustan merkitys on suuri – skaalautuva ja pilvi­pohjainen energia-alan tarpeisiin rakennettu ratkaisu mahdollistaa energia­yrityksen palvelu­kokonaisuuden kattavan hallinnoimisen ja kehittämisen.

Webinaarissa saat vastauksen seuraaviin asioihin:

  • Mitä hyötyjä energia-alan tarpeisiin suunniteltu yhtenäinen liiketoiminta-alusta yrityksellesi tuo?
  • Miten energia-alan yhtiöiden asiakaskokemusta voidaan parantaa?
  • Miten varmistat asiakaslähtöisyyden ja asiakkuuksien 360 asteen näkymän?
  • Miten valjastat yrityksesi asiantuntemuksen palvelutuotteeksi loppuasiakkaille?
  • Miten energiayhtiön palveluvalikoimaa voitaisiin laajentaa tulevaisuudessa dataan pohjautuen?
  • Miten tehostat sisäisten ja ulkoistettujen palveluiden seurattavuutta?
  • Mitä moderneja työvälineitä datan yhdistämiseen ja visualisoimiseen on käytettävissäsi?
  • Miten voit konkreettisesti hyödyntää tekoälyratkaisuja energia-alan yrityksessä?
  • Miksi automatisoida prosesseja?
  • Mikä merkitys liiketoiminta-alustalla on vastuullisuuden kannalta?

 

Kuulet webinaarissa myös konkreettisia esimerkkejä toteuttamistamme ratkaisuista energia- ja palvelualan yrityksille - tervetuloa mukaan webinaariimme kuulemaan energia-alan kokonaisratkaisun mahdollisuuksista ja palveluistamme!

Muista ilmoittautua myös energia-alan webinaarisarjamme toiseen osaan, sillä molemmille webinaareille on oma ilmoittautuminen. Toinen osa järjestetään ti 2.6.2020 klo 9-10 ja siinä keskitytään tiedolla johtamiseen energia-alan yrityksessä.

Webinaari on suunnattu erityisesti energia-alan yritysten liiketoiminnasta vastaaville päättäjille, kuten esimerkiksi toiminnanohjauksesta, asiakkuudenhallinnasta, operatiivisesta toiminnasta, IT:stä tai taloudesta vastaaville henkilöille. eCraft pidättää oikeuden tarkistaa ennakkoilmoittautuneiden tiedot ja rajata osallistujapaikat vain kohderyhmään kuuluville.

 

Tervetuloa mukaan!