Ilmoittaudu energia-alan tiedolla johtamisen webinaariin 

Live-webinaari tiistaina 2.6.2020 klo 9.00-10.00

Tervetuloa mukaan energia-alan webinaarisarjaamme, jossa keskustelemme energia-alan haasteista ja trendeistä sekä kerromme teknologian mahdollisuuksista energia-alan yrityksen liike­toiminnan kehittämisessä. Käsittelemme webinaari­sarjassa modernin teknologian tarjoamia mahdollisuuksia energia­yrityksen operatiivisten toimintojen ja prosessien yhtenäistämiseen ja tehostamiseen sekä yhtenäisen liike­toiminta-alustan hyödyntämistä data­vetoisen liiketoiminnan ohjauksessa ja johtamisessa.

Webinaarisarjan toisessa osassa käsittelemme liiketoimintatiedon hallintaa energia-alan yrityksessä. Käymme live-webinaarissamme läpi, millaisia haasteita energia-alan yrityksillä usein on, kun tieto on hajautunut eri järjestelmiin ja kokonaiskuvaa asiakkuuksista ja yrityksen liiketoiminnasta voi olla vaikea hahmottaa. Kerromme myös, millaisia mahdollisuuksia moderni teknologia ja nykyaikaiset tiedolla johtamisen ratkaisut energia-alan yritykselle tuovat - ja miten analysoitu data voidaan valjastaa yrityksen päätöksenteon tueksi.

Tarjoamamme tiedolla johtamisen ratkaisut ja palvelut energia-alan yrityksille pohjautuvat ymmärrykseemme ja laajaan kokemukseemme erilaisista liiketoimintatiedon hallinnan projekteista useille energia-alan ja palveluliiketoiminnan yrityksille. Panostamme ennen kaikkea liiketoimintasi ymmärtämiseen ja mitattavien tulosten aikaansaamiseen.

Keskustelemme webinaarissa muun muassa siitä, miten energia-alan yrityksen asiakastietoja voi koota ja käsitellä asiakaskohtaisesti, miten asiakaskäyttäytymistä voi analysoida, miten asiakaskokemusta voi mittaroida laadukkaasti sekä miten asiakkuuksiin voi pureutua tarkemmin mahdollistaen ennakoivan ja proaktiivisen asiakaspalvelun. Käymme läpi myös teemoja, miten trendejä ja asiakaskäytöksen muutoksia voi seurata ja ennustaa.

Käsittelemme webinaarissa tarkemmin mm. seuraavia aiheita:

  • Miten asiakkaita ja sopimuksia voi seurata, mitata, luokitella ja analysoida
  • Miten tuotteiden ja palveluiden hinnoittelua ja laskutushistoriaa voi hyödyntää asiakasanalysoinnissa
  • Miten asiakaskontakteja eri kanavissa voi analysoida, esim. kontaktien historia ja palvelutasojen analysointi (kuten vastausprosentti, jonotusajat jne.)
  • Miten tehtävienhallintaa voi mittaroida (esim. käsittelyaika, läpimenoaika jne.)
  • Miten tuotantoasiakkaiden ja tuotettujen energioiden määriä voi seurata
  • Mitä hyötyjä mittarieventtien hallinnan avulla on mahdollista saada
  • Miten tuntimittauksia ja niiden oikeellisuutta voi seurata


Kuulet webinaarissa myös konkreettisia esimerkkejä toteuttamistamme ratkaisuista energia- ja palvelualan yrityksille.

Tervetuloa mukaan webinaariimme kuulemaan energia-alan kokonaisratkaisun mahdollisuuksista ja palveluistamme! Webinaari on suunnattu erityisesti energia-alan yritysten liiketoiminnasta vastaaville päättäjille, kuten esimerkiksi toiminnanohjauksesta, asiakkuudenhallinnasta, operatiivisesta toiminnasta, IT:stä tai taloudesta vastaaville henkilöille. eCraft pidättää oikeuden tarkistaa ennakkoilmoittautuneiden tiedot ja rajata osallistujapaikat vain kohderyhmään kuuluville.

Huomaathan, että energia-alan webinaarisarjaamme kuuluu kaksi osaa, joista tämä webinaari on sarjan toinen. Muista ilmoittautua myös sarjan ensimmäiseen osaan, joka järjestetään tiistaina 26.5 aiheesta "Yhtenäinen liiketoiminta-alusta energia-alan kehityksen mahdollistajana - tavoitteena asiakaslähtöisyys".

Tervetuloa mukaan!