eCraft on kumppani teollisuuden ja projektiliiketoiminnan kehittämiseen

Perinteinen valmistavan teollisuuden ala on tänä päivänä suurien muutosten kourissa. Tuotannon, myynnin ja asiakasrajapinnan välinen kuilu pienenee koko ajan. Uudet teknologiat luovat mahdollisuuksia uusien myyntikanavien kehittämiseen, tekoälyn hyödyntämiseen tuotannossa ja asiakaspalvelun kehittämiseen. eCraft on asiantuntija kehittämään ja digitalisoimaan teollisuus- ja projektiliiketoimintaa ja ohjaamaan sinua oikeaan suuntaan kasvun ja kansainvälistymisen matkalla. Olemme toimineet useiden teollisuuden alan kumppanien kanssa ja olleet kehittämässä asiakkaidemme talousjohtamista, myyntiä kuin koko liiketoimintaa koskettavia järjestelmiä.

Lue lisää palveluistamme >>


Mitä modernilta teollisuus- ja projektiliiketoiminnan yritykseltä vaaditaan 2020-luvulla?

Teollisuusalalla on edessään useita mullistavia haasteita, jotka vaativat yrityksiltä mukautumista. Alta pääset tutustumaan teemoihin, jotka ovat keskeisiä teollisuuden digitalisoituvassa toimintaympäristössä.

Valmistava teollisuus digitalisoituu – ajankohtaiset trendit vauhdittamassa muutosta

Valmistava teollisuus digitalisoituu – ajankohtaiset trendit vauhdittamassa muutosta

Millaiset asiakkaita tai toimialaa koskevat tarpeet aiheuttavat painetta muutokseen sinun yrityksessäsi? Esittelemme muutamia ajankohtaisia valmistavan teollisuuden trendejä, joilla on merkittävä rooli yritysten tarpeisiin digitalisoida toimintojaan. Mitkä niistä ovat jo sinun teollisuusyrityksesi ovella?

Lue lisää >>

Miten valmistava teollisuus vastaa muutostarpeisiin?

Maailma muuttuu – miten valmistava teollisuus vastaa muutostarpeisiin

Miten valmistava teollisuus uudistuu muuttuvan maailman mukana? Miten teollisuusyrityksessä voi pitää yllä ja rakentaa yhä vahvempaa kilpailukykyä nyt ja tulevaisuudessa? Digitalisaation ja modernin teknologian merkitys on suuri. Tulevaisuuden ennakoinnissa ja suunnittelussa on huomioitava liiketoiminnan lisäksi myös teknologian merkittävä rooli tavoitteiden saavuttamisessa.

Lue lisää >>

Valitse ERP, joka kasvaa yhdessä yrityksesi kanssa

ERP teollisuusyrityksissä - valitse ratkaisu, joka kasvaa yhdessä yrityksesi kanssa

Yrityksen toiminnan selkärankana toimiva ERP-järjestelmä pystyy enää harvoin vastaamaan yrityksen tarpeisiin muuttumattomana kymmenien vuosien ajan. Siksi yritysten on tärkeää valjastaa modernin ERP-järjestelmän joustavuus osaksi yrityksensä kasvustrategiaa.

Lue lisää >>

Dynamics 365 projektiliiketoiminnan kehittämisen tukena

Lisää läpinäkyvyyttä ja tuottavuutta projekteihin – Dynamics 365 projektiliiketoiminnan kehittämisen tukena

Projektiliiketoiminta tarvitsee läpinäkyvyyttä toimiakseen tehokkaasti. eCraftin ratkaisukokonaisuus tarjoaa yrityksille tehokkaan ratkaisun, joka pohjautuu Microsoft Dynamics 365 -ratkaisuihin.

Lue lisää >>

ERP+valmistavassa+teollisuudessa_thumb

ERP valmistavassa teollisuudessa – Dynamics 365 ja käytettävyyttä parantavat eCraftin sovellukset

Tehosta tuotantoa, kehitä yrityksesi prosesseja ja ennen kaikkea palvele asiakastasi paremmin viemällä kaikki liiketoimintadata yhteen järjestelmään koko organisaation hyödynnettäväksi. Moderni ERP on visuaalisesti ja intuitiivisesti käytettävä kokonaisuus, jossa optimoidaan loppukäyttäjän kokemusta ihan samalla tavalla kuin kuluttajasovelluksissakin.

Lue lisää >>

Tekoäly mullistaa prosessiteollisuuden_thumb

Tekoäly mullistaa prosessiteollisuuden

Suurten volyymien prosessiteollisuus voi nousta edelläkävijäksi tekoälyn hyödyntämisessä. Tuotannon optimointi, laadunvalvonta ja automaatio perustuvat jatkossa koneoppimiseen. Tuloksena on tehokkuutta ja innovaatioita.

Lue lisää >>

Lue, miten onnistunut myyntiprosessi rakennetaan valmistavassa teollisuudessa.

Miten onnistunut myyntiprosessi valmistavassa teollisuudessa rakennetaan?

Kuten monet nykypäivän liike-elämässä jo tietävät, voittaakseen uusia asiakkaita ja ylläpitääkseen nykyisiä asiakassuhteita, yritysten on luotava todella merkityksellisiä myyntikokemuksia. Mitä se tarkalleen ottaen tarkoittaa? 

Lue lisää >>

Kolme tapaa, joilla valmistava teollisuus muuttuu radikaalisti

Kolme tapaa, joilla valmistava teollisuus muuttuu radikaalisti

Vuosien ajan olemme erottautuneet operatiivisella huippuosaamisella, kun prosessit ovat toimineet sujuvasti yrityksen sisällä. Todelliset haasteet tulevat nyt ulkopuolelta. Jos emme toimi, asetamme yritysten olemassaolon vakavaan vaaraan. Tässä blogissa käsitellään kolmea ulkoista tekijää, jotka muuttavat alaa radikaalisti.

Lue lisää >>


Hyödynnä moderneja teknologioita liiketoiminnan kehittämisessä

Tehosta tuotantoa, kehitä yrityksesi prosesseja ja ennen kaikkea palvele asiakastasi paremmin viemällä kaikki liiketoimintadata yhteen järjestelmään koko organisaation hyödynnettäväksi. Lue alta mm. miten parannat järjestelmien käytettävyyttä, tehostat palveluprosesseja ja varmistat yrityksellesi vahvan tietoturvan.

PFC-komponentit mullistavat Microsoft Dynamics 365 -ratkaisujen käytettävyyden

PCF-komponentit mullistavat Microsoft Dynamics 365 -ratkaisujen käytettävyyden

Microsoft 2019 Release Wave 2 -päivityksen mukana julkaistut PCF-komponentit tarjoavat helpon, tehokkaan ja luotettavan tavan räätälöidä Dynamics 365 -ratkaisusi käyttäjien tarpeiden mukaiseksi.

Lue lisää >>

Remote Assist auttaa virtaviivaistamaan palveluprosesseja

Remote Assist auttaa virtaviivaistamaan palveluprosesseja etätyöhön siirtyneessä maailmassa

Microsoft Remote Assist on uusi kustannustehokas tapa tarjota etätukea yrityksen palveluprosesseille. Remote Assistin avulla asiantuntijasi voi opastaa työpisteeltään työntekijää tai asiakasta toisella puolella maailmaa monimutkaisimpienkin haasteiden ratkaisemisessa. 

Lue lisää >>

eCraft valittiin Microsoftin Mixed Reality Partner -ohjelmaan ensimmäisenä suomalaisyrityksenä

eCraft ensimmäisenä suomalaisyrityksenä Microsoftin Mixed Reality Partner -ohjelmaan

eCraft jatkaa vahvaa yhteistyötä Microsoftin kanssa ja on valittu Microsoftin Mixed Reality Partner -ohjelmaan ensimmäisenä suomalaisyrityksenä. Kumppaniohjelman myötä eCraft laajentaa tarjoamaansa lisätyn todellisuuden HoloLens 2 -laitteiden ja niiden käyttöön liittyvien palveluiden toimitukseen asiakkaille.

Lue lisää >>Data päätöksenteon tukena on avain menestykseen

Datalla johdettu liiketoiminta päätöksenteon tukena

Datan tehokas hyödyntäminen on yksi yritysten tärkeimmistä menestystekijöistä. Reaaliaikaisen ja analysoidun datan avulla pystyt palvelemaan asiakkaitasi paremmin ja tekemään oikeita liiketoimintapäätöksiä oikeaan aikaan. Tehokkaat tiedolla johtamisen prosessit ja välineet ovat tärkeitä kattavan datan hyödyntämiseen.

Lue blogeistamme, miten modernisoit ja tehostat yrityksesi datan analysointia ja raportointia.


Asiakas keskiöön – kilpailukyky nousuun

Asiakas keskiöön – teollisuuden kilpailukyky uudelle tasolle

Koska nykyisten asiakkaiden säilyttäminen ja niiden arvon kasvattaminen on huomattavasti edullisempaa kuin uusien hankkiminen, on yritysten ensiarvoisen tärkeää toimia asiakaskeskeisesti. Kun mietimme maailman menestyneimpiä yrityksiä, huomaamme että jokainen näistä yrityksistä on mullistanut yritysmaailman innovatiivisilla, teknologiapainotteisilla ja täysin asiakaslähtöisillä lähestymistavoilla.

Lue blogeistamme, mitä kaikkea hyvän asiakaskokemuksen luominen vaatii ja millaisia mahdollisuuksia erilaiset teknologiat tuovat asiakaslähtöiseen toimintaan.


Asiakkaamme luottavat meihin

eCraftilla on vankkaa osaamista energia-alan yritysten ydinprosessien digitalisoimisesta. Olemme olleet mukana kehittämässä energiayhtiöiden liiketoimintaa ja järjestelmiä niin toiminnanohjaukseen ja liiketoiminta-alustaan, asiakkuudenhallintaan kuin talousjohtamiseenkin liittyen. Lue alta muutamia esimerkkejä siitä, mitä olemme asiakkaidemme kanssa tehneet ja miksi he ovat valinneet juuri eCraftin kumppanikseen.

Lue eCraftin ja Avant Tecnon yhteistyöstä

Avant Tecno

Suomalainen, pienkuormaajia ja työlaitteita valmistava Avant Tecno on ottanut käyttöön uuden toiminnanohjausratkaisun yhteistyössä eCraftin kanssa. Avant Tecno valmistaa kaikki pienkuormaajat tehtaallaan Suomessa, myyntikonttoreita ja maahantuontikumppaneita Avant Tecnolla on maailmanlaajuisesti yli 55 maassa. Käyttöönotettu uusi ratkaisu tukee Avant Tecnon kansainvälistä liiketoimintaa; Dynamics 365 Business Centralin käyttöönotto aloitettiin Suomessa ja sitä laajennetaan vaiheittain myyntiyhtiöihin maailmalla.

Lue lisää >>

Lue eCraftin ja Normetin yhteistyöstä

Normet

Normet halusi digitalisoida liiketoimintansa ja luoda lisää arvoa asiakkailleen uusilla työskentelymalleilla. Normet on kansainvälinen teknologia- ja palveluyhtiö kaivosteollisuuden ja tunnelointityön alalla. eCraft valittiin vision toteuttajaksi teknisenä alustanaan Dynamics 365, johon on lisäksi yhdistetty eCraftin rakentamia sovelluksia.

Lue lisää >>

Lue eCraftin ja ALMACOn yhteistyöstä

ALMACO Group

Marine- ja offshore-teollisuudelle kattavia kokonaistoimituksia tarjoava ALMACO ryhtyy laajaan, koko globaalin konsernin kattavaan kehityshankkeeseen yhteistyössä eCraftin kanssa. ALMACO uudisrakentaa ja modernisoi meri- ja offshore-teollisuuden majoitus- ja catering-alueita. Yrityksellä on toimistoja ympäri maailmaa. Uuden liiketoimintaratkaisun käyttöönotto tehdään vaiheittain ja aloitetaan ALMACOn Suomen, Ranskan ja USA:n toiminnoista.

Lue lisää >>

Lue eCraftin ja Peikon yhteistyöstä

Peikko

Peikko Group uudistaa globaalin toiminnanohjausjärjestelmänsä Microsoft Dynamics 365:llä vuosien 2020-2022 aikana eCraftin kanssa. Peikon ERP-projekti on yhtiön lähivuosien suurin yksittäinen investointihanke. Tavoite on, että Peikon yli 30 ympäri maailmaa sijaitsevaa myynti- ja tuotantoyksikköä käyttävät uutta järjestelmää vuoteen 2022 mennessä. Ensimmäinen käyttöönotto tapahtuu vuoden 2020 aikana.

Lue lisää >>

Lue eCraftin ja Pesmelin yhteistyöstä

Pesmel

Kansainvälisille markkinoille materiaalinkäsittelyjärjestelmiä toimittava Pesmel valitsi liiketoimintansa tehostamiseen Microsoftin Dynamics 365 -teknologiaan pohjautuvan toiminnanohjauksen kokonaisratkaisun. Pesmel valitsi hankkeen digitalisaatiokumppanikseen eCraftin, jonka liiketoimintaymmärrykseen ja projektiosaamiseen se luottaa.

Lue lisää >>

Lue eCraftin ja Rocla Intelligencen yhteistyöstä

Rocla Intelligence

Kansainväliseen Mitsubishi Logisnext Europe -konserniin kuuluva Logisnext Finland Oy (entinen Rocla Solutions) on kehittänyt eCraftin ja Microsoftin kanssa yhteistyössä sisälogistiikan datan keräämiseen ja hyödyntämiseen uuden digitaalisen palvelun, Rocla Intelligencen. Ratkaisu auttaa Logisnext Finlandin asiakkaita nostamaan työn ja koneiden tehokkuutta, parantamaan turvallisuutta ja laskemaan sisälogistiikasta syntyviä kokonaiskustannuksia. 

Lue lisää >>


Oppaistamme löydät hyödyllisiä vinkkejä

Tutustu oppaisiimme, joista löydät lisätietoja oikeanlaisen järjestelmän valintaan, ERP- ja CRM-järjestelmähankkeisiin sekä datalla johtamiseen.

ERP-projekti maaliin viidessä viikossa

ERP:n ketterä käyttöönotto

Miten varmistat ERP:n ketterän käyttöönoton ja tuet yrityksenne kilpailuedun rakentamista modernilla ERP-ratkaisulla?

Lataa opas >>

Lue, miten valitset yrityksellesi sopivan järjestelmän.

Sopiva järjestelmä

Kuinka valitaan yritykselle oikeanlainen järjestelmä ja mitkä toimivat tärkeimpinä valintaperusteina?

Lataa opas >>

Oikea ERP teollisuusyritykselle

ERP teollisuus­yrityksille

Teollisuus­yrityksen tunnus­piirteet asettavat vaatimuksia myös hankittaville järjestelmille.

Lataa opas >> 

Lataa Business Central -opas

Business Central

Valjasta markkinoiden monipuolisimman toiminnan­ohjaus­järjestelmän tarjoamat mahdollisuudet liiketoimintanne eduksi.

Lataa opas >>

Tämä sinun olisi aina pitänyt tietää Business Intelligencestä

Business Intelligence -opas

Business Intelligence on termi, joka usein hieman harhaanjohtavasti mielletään yksistään järjestelmään tai esimerkiksi raportointiin liittyväksi käsitteeksi.

Lataa opas >>


Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi ja pääset keskustelemaan yrityksesi liiketoiminta- ja teknologiatarpeista asiantuntijamme kanssa.

Peter Löfgren

Peter Löfgren
Industry Director, Manufacturing
peter.lofgren@ecraft.com
+358 40 581 1898

 

ecraft_MAtti

Matti Saastamoinen
Chief Customer Officer
matti.saastamoinen@ecraft.com
+358 40 844 4562